Ελευθερία Μπερνιδάκη-ΆλντουςΔραστηριότητες

Μπερνιδάκη-Άλντους » Δραστηριότητες
Προεκλογικό φυλλάδιο - Βουλευτικές Εκλογές 2007
Εξώφυλλο - 1Mb
Εσώφυλλο - 1Mb

Εκλογές 16/9/2007: πρόσκληση σε συγκέντρωση φίλων για την υποψηφιότητά μου στην Α' Αθηνών
Αρχείο PDF: 49 kb

Νέα Ενημέρωση | Επικαιρότητα | Δελτία Τύπου

21 Νοεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην διάλεξη του Δρ Πλούταρχου Σακελλάρη με θέμα "Ελληνική οικονομία: Κοιτάζοντας μπροστά" , η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ελληνο-Αμερικανικό Ινστιτούτο

27 Νοεμβρίου 2005
Στην Εθνική Συνδιάσκεψη για το νέο Σύστημα Αξιολόγησης της Αναπηρίας, που οργάνωσε το Ινστιτούτο Προστασίας και Αλληλεγγύης και η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, στο Ζάππειο Μέγαρο, την 27 Νοεμβρίου 2005, παρευρέθηκε η κα Ελ. Μπερνιδάκη. Η κα Ελ. Μπερνιδάκη, ως πρόεδρος της Ειδικής Διακομματιής Επιτροπής της Βουλής για τα θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία και ως εκπρόσωπος του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, χαιρέτησε, την εκδήλωση και έλαβε μέρος στη συζήτηση για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

21 Νοεμβρίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε, μαζί με την Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, στην παρουσίαση του νέου Νομοσχεδίου για την Αντιμετώπιση της Ενδοοικογενειακής Βίας, το οποίο θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

21 Νοεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη έδωσε ομιλία στην Ημερίδα που οργάνωσς η Εφημερίδα Ελευθεροτυπία, με θέμα: «Η υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη με προβλήματα όρασης - Ο ρόλος των Μ.Μ.Ε.», στην αίθουσα εκδηλώσεων της "Ε".

Φωτογραφία Ελευθερία Μπερνιδάκη-Άλντους στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Μουσείων Αθλητισμού4 Νοεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη χαιρέτησε και έδωσε ομιλία στο Ευρωπαϊκό Ευρωπαϊκό Συνέδριο Μουσειων Αθλητισμού με θέμα "Σύγχρονα Μουσεία-Νέες Θεματικές Πολιτισμου και Αθλητισμού", το οποίο διεξάχθηκε στη Θεσσαλονίκη 4 και 5 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.


26 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην εκδήλωση εορτασμού της Εθνικής Ημέρας της Δημοκρατίας της Τσεχίας στην Πρεσβεία της Τσεχίας.

22 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στο δείπνο που πραγματοποίήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου από τη Γραμματεία Γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, επ' ευκαιρίας της φιλοξενίας σημαντικών προσωπικοτήτων της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γυναικών, κατά τη διάρκεια της δράσης Europe Alive που πραγματοποιείται στην Ελλάδα από 18-24 Οκτωβρίου 2005.

Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκης20 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στη συνάντηση που είχε η Πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη στο γραφείο της, μαζί με συναδέλφους της γυναίκες βουλευτές, με τα μέλη της αντικαρκινικής εκστρατείας «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους"
20 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην επίσημη τελετή εορτασμού της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Φίλων Μουσικής.

18 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε και χαιρέτησε την φιλανθρωπική βραδιά ευαισθητοποίησης για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας,Βρετανική Πρεσβευτική κατοικία.

13 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του " Λευκού Μπαστουνιού". Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας απένημε βραβείο στον γλύπτη κ. Π. Ρουκουτάκη.

10 Οκτωβρίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Αμερικανίδων Ελλάδος, AWOG, "Από την Opera στο Broadway" από την Καλλιτεχνική Εταιρεία "Πολύμνια" της Λυρικής Σκηνής.

7 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση εγκαινίων του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και παιδιών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος "Αλληλεγγύη", στην οδό Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη.


Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη στα εγκαίνεια της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας για την καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού4 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση εγκαινίων του περιπτέρου της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας για την καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού, στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Ενημέρωσης για την Καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού.
Επίσης, στα εγκαίνια της ενημερωτικής προσπάθειας της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η κ. Μπερνιδάκη σημείωσε ότι πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα της πολιτείας η δημιουργία περισσότερων προγραμμάτων μαστογραφικού ελέγχου ιδιαίτερα στην περιφέρεια, όπου η δυνατότητα ενημέρωσης και προληπτικού ελέγχου είναι πιο δύσκολη.1 Οκτωβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη έδωσε ομιλία στην Ευρωπαϊκή Ημερίδα με τίτλο "Αναβάθιση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία: Ευρωπαϊκή πολιτική και προσέγγιση" που πραγματοποίηθηκε στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Το θέμα της ομιλίας της ήταν "Η ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία στο εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα: Πρόκληση για μια Ευρώπη χωρίς διακρίσεις".

30 Σεπτεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρακολούθησε την παράσταση "Όπερα της Γης ", στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, που διοργανώθηκε από τον Ο.Π.Ε.Π., στα πλαίσια του Ελληνικού Φεστιβάλ.

29 Σεπτεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε και χαιρέτησε την Συνάντηση του φορέα European Agency, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Φωτογραφία της κας Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε και χαιρέτησε την ημερίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της ομιλίας τηςΦωτογραφία της κας Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε και χαιρέτησε την ημερίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής28 Σεπτεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε και χαιρέτησε την ημερίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διεξαγωγή των Παραολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, με θέμα: "Παραολυμπιακοί Αγώνες. Από την Αθήνα στο Πεκίνο.Ένα χρόνο μετά- τρία χρόνια πριν". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμίδιου για θέματα Αθλητισμού, κ. Γεωργίου Ορφανού.

24 Σεπτεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε ως επίσημη εκπρόσωπος του κόμματος της Ν.Δ. και χαιρέτησε την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων του 2ου Διήμερου Φεστιβάλ για τα Ατομα με Αυτισμό, στη Λίμνη του Αλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

17 Σεπτεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην "1η Διεθνής Αεροπορική Επίδειξη Αρχάγγελος 2005" στην Πτέρυγα Μάχης, στην Τανάγρα.

10 Σεπτεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ι. Βελλίδης’’ .
Επίσης η κα Ε. Μπερνιδάκη-Αλντους παρέστη στα εγκαίνια των περιπτέρων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Δημοσίων Εργων.

Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ι. Βελλίδης’’Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ι. Βελλίδης’’Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ι. Βελλίδης’’Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ι. Βελλίδης’’Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Πρωθυπουργού στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ι. Βελλίδης’’

Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων 70ης ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης9 Σεπτεμβρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων 70ης ΔΕΘ στο Συνεδριακό Κέντρο ‘’Ι. Βελλίδης’’ .8 Σεπτεμβρίου 2005
Ομιλία της Ε. Μπερνιδάκη-Αλντους για την «Ανάπτυξη των Υπηρεσιών Πληροφόρησης για τον Προσβάσιμο Τουρισμό στην Ευρώπη» στην 2η Διεθνής Διημερίδα Προγράμματος OSSATE, Ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα.

3 Σεπτεμβρίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην θεατρική παράσταση «Δωδέκατη νύχτα» του Σαίξπηρ από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που έλαβε χώρα στο Ηρώδειο και στις 4 Σεπτεμβρίου παρέστη στην δεξίωση που παρατέθηκε στο προαύλιο της Βουλής προς τιμήν των «Εφήβων Βουλευτών».

26 Αυγούστου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη συμμετείχε στην Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, που έγινε στο Ξενοδοχείο Caravel.

10 Ιουλίου 2005

Ομιλία στο Συνέδριο της Ομηρικής Ακαδημίας-Euroclassica, ο Όμιλος δηλαδή των Ευρωπαϊκών Εταιρειών Καθηγητών Κλασικών Γλωσσών και Πολιτισμών σε συνεργασία με την εταιρεία Eλλήνων φιλολόγων, τη Nομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου και το Oμήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου, στην Χίο με θέμα: «The Role of the blind singer and the blind seer in Homer»
Το Συνέδριο διάρκεσε από 8 έως 17 Ιουλίου, με επίκεντρο τη Χίο και το Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ. Συμμετείχαν και λάμπρυναν με την παρουσία τους το συνέδριο διακεκριμένοι ελληνιστές, ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές, διδάκτορες, φοιτητές, από την Ελλάδα, ολόκληρη την Ευρώπη και από όλον τον κόσμο.

Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη όταν παρευρέθηκε στον Εορτασμό της 229ης επετείου της ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.5 Ιουλίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στον Εορτασμό της 229ης επετείου της ανεξαρτησίας των Η.Π.Α. που έλαβε χώρα στην οικία του πρέσβη των Η.Π.Α. Charles P. Ries29 Ιουνίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε και χαιρέτησε την γιορτή λήξης της εκπαιδευτικής περιόδου του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΕΑ ΑΜΕΑ). Η εκδήλωση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, ενώ κατά τη διάρκεια της γιορτής λειτουργούσε έκθεση με τα έργα των καταρτιζομένων.
Το ΚΕΑ/ΑΜΕΑ είναι ένα Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με Ειδική Αναγνώριση από την Νομαρχία Αθηνών και το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας. Στο Κέντρο παρέχονται καθημερινά σε 75 μαθητές με Νοητική Υστέρηση, ηλικίας 14 ετών και άνω, προγράμματα Κοινωνικοποίησης, Συναισθηματικής Υποστήριξης, Ειδικής Αγωγής και Κατάρτισης. Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κατάρτισης, έχει δημιουργήσει προστατευμένα Παραγωγικά Εργαστήρια Μεταξοτυπίας, Offset και Κηροπλαστικής.

26 Ιουνίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην παράσταση του θεατρικού «Ημέρες Γυναικών» που διοργάνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Το έργο το ανέβασαν σε δικά τους κείμενα οι κρατούμενες στην Κεντρική Φυλακή Γυναικών Κορυδαλλού, που συμμετέχουν στο θεραπευτικό πρόγραμμα του ΚΕ.Θ.Ε.Α. «Εν Δράσει»

sdsadas25 Ιουνίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην Τεσσαρακοστή Τελετή Αποφοίτησης του Κολλεγίου Deree και στην Δέκατη Τελετή Αποφοίτησης του Κολλεγίου Junior που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ομιλητής ήταν η Α.Ε., ο κ. Τομ Χ. Κορολόγος, Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο Βέλγιο. Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στο δείπνο που προσέφερε το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, προς τιμή του κ. Τομ Χ. Κορολόγος, Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο Βέλγιο, της Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του Ευγένιου Ροσσίδη, Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου

24 Ιουνίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρευρέθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων του Μνημείου των εκτελεσθέντων πατριωτών κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Στην εκδήλωση αυτή παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής

23 Ιουνίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση της Εστίας Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής με θέμα "Ταξίδι στο χθες και στο σήμερα" στο Άλσος Κηφισιάς
Η Εστία Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής είναι Ειδικώς Αναγνωρισμένο Σωματείο και Εξειδικευμένο Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών & Κοινωνικής Φροντίδας σε άτομα με νοητική υστέρηση.

22 Ιουνίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη και χαιρέτησε ως κύρια ομιλήτρια την 18η Τελετή Αποφοίτησης του American University of Athens που πραγματοποιήθηκε στο Cotsen Hall.

14-16 Ιουνίου 2005

Επίσκεψη στις Βρυξέλλες για παρακολούθηση των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ενημέρωση από τους Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. για θέματα που αφορούν στο έργο του θεσμικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

8 Ιουνίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην διάλεξη του Ivan Kratsev (Chairman Centre for Liberal Strategies, Bulgaria), που πραγματοποιήθηκε από το Ιδρυμα Κόκκαλης (Kokkalis Foundation) με θέμα “Europe and the Balkans: Enlargement versus Empire” , στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Φωτογραφία Ελευθερίας Μπερνιδάκη όταν παρέστη και χαιρέτησε την Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα SmartEyes, στο ΖάππειοΦωτογραφία Ελευθερίας Μπερνιδάκη όταν παρέστη και χαιρέτησε την Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα SmartEyes, στο Ζάππειο7 Ιουνίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη και χαιρέτησε την Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα SmartEyes, στο Ζάππειο. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα πλοήγησης, ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ατόμων με μερική ή ολική απώλεια όρασης, το οποίο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, επιτρέπει τον προσανατολισμό σε ένα αστικό περιβάλλον με ακρίβεια και ασφάλεια.
Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάστηκε από το Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τις εταιρείες COSMΟΤΕ, Microsoft και Geomatics, οι οποίες με στόχο να συμβάλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και να ενισχύσουν το αξιόλογο έργο της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας, παρέχουν στην προσπάθεια αυτή οικονομική υποστήριξη, υλικοτεχνική υποδομή καθώς και την αναγκαία πρώτη ύλη και τεχνογνωσία.

«Αν η συμμετοχή των αναπήρων και ιδιαιτέρως των τυφλών, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής είναι ο κύριος στόχος, η προσβασιμότητα στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον είναι εργαλείο. Σίγουρα η υλοποίηση πρωτοποριακών προγραμμάτων, όπως αυτό, αποτελούν ελπιδοφόρα μηνύματα στην προσπάθεια για την πλήρη ενσωμάτωση των τυφλών στην κοινωνική ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Επιτροπής για την Αντιμετώπιση των Προβλημάτων που απασχολούν τα Άτομα με Αναπηρία και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Μπερνιδάκη-Άλντους.

5 Ιουνίου 2005
Παρέστη και χαιρέτησε την έναρξη του "Γύρου της Αθήνας Carrefour", που διοργάνωσε ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.
Ο γύρος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον, τη συμμετοχή και την κοινωνική αλληλεγγύη και ταυτόχρονα εγκαινιάζει το θεσμό “OLYMPIC DAY RUN”, τους λαϊκούς αγώνες δρόμου, που αποτελούν το νέο θεσμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Οικογένειας.

27 Μαΐου 2005
Ομιλία στο American College of Thessaloniki, Τμήμα του Κολλεγίου Ανατόλια 1886, στην 2η Ετήσια Ημερίδα Ευαισθητοποίησης για την Αναπηρία με θέμα:
"Working Against Discrimination in Special Education"

9 Μαΐου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην Δοξολογία, Προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Χριστόδουλου, στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, για τον εορτασμό της Ημέρας λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

16 Απριλίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην εκδήλωση του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής ''ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ'' στο Ξενοδοχείο ''King George''.

6 Απριλίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στο γεύμα που παρέθεσε το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Υπουργός κα Μαριέττα Γιαννάκου στα μέλη της Επιτροπής της Βουλής Μορφωτικών Υποθέσεων στο Ξενοδοχείο Τιτάνια.

Φωτογραφία Ελ. Μπερνιδάκη με τον Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή4 Απριλίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην Δεξίωση για τον εορτασμό των 25 χρόνων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.


3 Απριλίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην Μουσικοχορευτική Παράσταση του Wember “CATS”

25 Μαρτίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων εις το Ηρώο της Επαναστάσεως του 1821, στα Καλάβρυτα και στην αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών της επαναστάσεως του 1821, έμπροσθεν του ιστορικού ναού της Μόνης Αγίας Λαύρας. Στη συνέχεια συμμετείχε στο δείπνο που παρέθεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος

20 Μαρτίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη, την Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό Ναό Αθηνών.

19 Μαρτίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη και χαιρέτησε το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στην αίθουσα "Βεργίνα"

8 Μαρτίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην τελετή υποβολής συγχαρητηρίων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.

8 Μαρτίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση της Ομοσπονδίας Γυναικείων Σωματείων, στην οποία η κα Μπερνιδάκη βραβεύθηκε. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα Π. Μελά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

7 Μαρτίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Γυναικών Πολιτιστικού και κοινωνικού Ενδιαφέροντος στην οποία τιμήθηκε με βραβείο ως γυναίκα πρότυπο ήθους, δημιουργίας, αισιοδοξίας και αγάπης για την ζωή.

4 Μαρτίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στον αποκριάτικο χορό των AWOG - στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

2 Μαρτίου 2005
Ομιλία στο Συνέδριο Γυναικών Διεθνής Οργάνωσης Λεσχών Λάϊονς με θέμα:
"Εξισορρόπηση επαγγέλματος και προσωπικής ζωής"

27 Φεβρουαρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην εκδήλωση για την κοπή Χριστουγεννιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, (Ταβέρνα '' ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ'' (Γραμμου 83 - Μοσχάτο)2109412982)

24 Φεβρουαρίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην εκδήλωση για την κοπή Χριστουγεννιάτικης πίτας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, ς εκπρόσωπος της Ν.Δ. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο President, αίθουσα «ΑΤΛΑΣ»

15 Φεβρουαρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στο Περιστύλιο Ζαππείου, στην ''Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας''. Πρόσκληση από Πρόεδρο των Special Olympics Hellas (Παρουσία Στεφανόπουλου)

14 Φεβρουαρίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη Δείπνο ''to honour those who invest in a life'' , που παρέθεσε ο πρόεδρος των Special Olympics, στο King George Hotel ΙΙ (πλατεία Συντάγματος )

13 Φεβρουαρίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση για την κοπή Χριστουγεννιάτικης πίτας του Συλλόγου Προστασίας & Ενημέρωσης Καρδιοπαθών Παιδιών "Η καρδιά του παιδιού" στο Ξενοδοχείο Αμαλία, (Αμαλίας 10, Σύνταγμα)

12 Φεβρουαρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση για την κοπή Χριστουγεννιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος στο ξενοδοχείο Stanley (Πλατεία Καραϊσκάκη)

7 Φεβρουαρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην εκδήλωση για την κοπή της Χριστουγεννιάτικης Πίτας που οργάνωσε το Ίδρυμα Ωνάση

24 Ιανουαρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη και χαιρέτησε της φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, στην Αίγλη Ζαππείου. Η εκδήλωση περιλάμβανε δείπνο, κοπή της Χριστουγεννιάτικης Πίτας και Επίδειξη Μόδας.

24 Ιανουαρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στα εγκαίνια αμφιθεάτρου Cotsen Hall και της Ανατολικής Πτέρυγας της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, του American School of Classical studies, (Παρουσία Προέδρου Δημοκρατίας κ. Στεφανόπουλου)

26 Ιανουαρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη παρέστη στην Παρουσίαση του Βιβλίου "Το Αλφαβητάρι της Οικογένειας "ΚΕ.Σ.Ο., για το οποίο είχε γράψει άρθρο. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Χριστόδουλου.

13 Ιανουαρίου 2005

Η κα Ελ. Μπερνιδάκη έδωσε ομιλία στο Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο (Η.Π.Α.) με θέμα:
"An Exchange of Values and Ideas between Greece and the United States"

11 Ιανουαρίου 2005
Η κα Ελ. Μπερνιδάκη έδωσε ομιλία στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου American (Η.Π.Α.) με θέμα:
“Attitudes Toward the Handicapped from Ancient Greece to Modern U.S.A.”

αρχή

Αποστολή σελίδας